Sök

Vuxenleksaker


I annonssamarbete med Sinful


Idag tänkte jag skriva om något som kan vara Tabu belagt, för att man kanske skäms, man tycker att det är jobbigt att prata om eller man kanske har fått lära sig sen man va liten att det är ett ämne man inte pratar om och det är sex.

Jag har alltid haft turen att kunna prata om sånt hemma med min familj och med mina vänner och det har gjort att jag har känt mig väldigt trygg.

Så i det här inlägget så ska vi prata om Sinful som är Skandinaviens största webshop som säljer sexleksaker men som man också kan fråga om råd.

Om jag är osäker på vilken sexleksak jag ska köpa så kan jag ta kontakt med dom så hjälper dom mig att köpa rätt leksak. Dom erbjuder även snabba och diskreta leveranser, vilket är super bra i fall det är någon familjemedlem som hämtar posten så ser dom inte vad det är eller vart paketet kommer ifrån.

Och klickar man in på deras hemsida så finns det 6 olika kategorier och det är: kvinnor, män, par, fetish, sexiga underkläder och erbjudanden.


Kanske vill man ha en vibrator som man styr via mobilen så partnern kan starta den när den vill, eller tycker man om att sitta fast eller sätta fast någon annan, eller vill man ha nåt enklare som kanske en tärning som bestämmer hur dagen/kvällen ska vara? Ja det bästa sättet att få reda på det är ju såklart att testa sig fram vad man känner sig bekväm med och vad man tycker om och just därför är det ju så bra att sinful finns så man kan gå in och kolla själv eller med sin partner eller vänner vad som finns och att deras kundtjänst med expert hjälp finns att prata med.

Och det som är viktigast är att man känner sig bekväm med att använda leksaker så man inte gör det för nån annans skull, utan det ska vara för din skull och du ska tycka om det och att om man ska använda leksaker med sin partner eller någon man träffat för kvällen så är det bra om man pratar med varandra så man vet vad man gillar.

Jag själv har prövat flera olika vuxenleksaker, själv och tillsammans med min partner och har hittat flera olika som jag gillar. För man behöver ju inte bara tycka om en leksak utan man kan ha olika som är bra vid olika tillfällen eller vid olika ställningar, eller vad man är på för humör helt enkelt.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hänt

Letat

Jag har ju bestämt mig för att jag ska börja träna igen men eftersom det är svårt att ta sig ut och gå nu på vintern och det inte finns något bra gym i Orsa som jag kommer in på, så har jag köpt hem l