Sök

Tisdag kvällJa som jag skrev tidigare så kom ju den första snön här idag och det är ju även första gången Chaplin ser snö.

Och han tyckte att det var så roligt med snö, han stoppade ner nosen i den lilla snön som fanns och sprang som en mullvad, tills det blev kallt om tassarna.

Så då fick han komma upp och åka resten av promenaden, men vi gick inte så långt för det började regna mitt under promenaden.

När vi kom hem så la han sig och sov en stund och jag kollade på en serie som heter mitt liv som valp som finns på tv4 play och drack en kopp te, när Chaplin hade vaknat igen så tränade vi på att sitta och att få in ett kommando på det.

Han är ju ändå tolv veckor så tycker man kan börja träna lite på såna vanliga kommandon som är bra att lära sina valpar, så då efter det så var han ganska trött och ville sova igen och sen när han vaknade gick vi ut och kissade lite.

Så vid fem kom Robin hem och då käkade vi lite mat och sen så va han ut med Chaplin en sväng och efter det har vi lekt en liten stund och nu sitter han innanför min tröja och kollar när jag skriver.

Han är en riktig liten mys korv och sitter gärna innanför tröjan där det finns värme, det är rätt svårt att hitta någon bra tröja eller något bra täcke till han när han är så liten.

Det känns som att allt är för stort för han och då blir det ju att han fryser väldigt lätt, så jag har klippt några strumpor åt han som han kan ha när vi är ute så skaften på ridstrumpor är perfekta att göra tröjor av.

Men förhoppningsvis så blir det bra bara han har växt lite till och så har jag beställt några tröjor från wish men som dom flesta vet tar det ju ett tag att få hem saker därifrån.

Nu ska vi snart göra oss i ordning och åka på innebandy för Robin spelar ju på tisdagar och då får Chaplin ensamhets träna lite och det har faktiskt gått bra hittills.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m