Sök

Tallsjön


Igår på eftermiddagen/ kvällen så va vi ut och invigde dom nya fiskespöna som vi köpte till mig och Malte.

Så vi åkte till Tallsjön som ligger vid noppikoski, för det skulle vara tillgänglighetsanpassat där.

Och det fanns en lång brygga som man kunde stå på men för att komma till bryggan så fick du gå ner för en brant backe, så hade jag vart själv med manuella rullstolen så hade det inte funkat speciellt bra.

Men sen fanns det tre slogbodar som var stora och bra så man fick plats med rullstolen så det va bra.

Tyvärr fick ingen av oss någon fisk så efter ca 2 timmar så gav vi upp och åkte runt och tittade på naturen och om vi skulle se något djur och en räv fick vi se.

Så när vi kom hem vid halv elva fick Malte gå och sova och jag å Robin kollade på lite film.

Dessutom så hade vi jätte problem med att få ut rullstolen ur bilen då min lyft arm inte ville åka ut som den skulle, så på måndag ska jag ringa till anpassarna i Hedemora.

Men idag ska vi ut på andra äventyr men då får rullstolen ligga i skuffen.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m