Sök

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma.

Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma.

Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara man gör det.

Sen efter det så har jag suttit och tittat på hoppning och druckit te, så nu ska jag snart klä på mig och gå ut med hundarna.

När jag kommer in vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Jag har hamnat i en liten motivations svacka så har liksom ingen lust att göra nåt speciellt men förhoppningsvis så släpper det snart, för imorgon ska jag till skylto på arbetsintervju så då kanske jag får börja jobba snart igen.

Och det känns skönt att få nåt att göra.

Hoppas ni får en fin dag.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Vit ute