Sök

Sagostigen


Idag när vi kom upp så åt vi och sen gjorde vi oss i ordning och åkte till dössberget, när vi kom dit så gick vi sagostigen.

Där finns det djur och efter stigarna har dom målat stenar som ska se ut som troll och de finns en önskekista och lite annat kul där.

Och det va fint och mysigt med speciellt anpassat som de stod att de skulle vara håller jag inte med om.

Det va väldigt branta och smala backar och dessutom va det grus på alla stigar.

Så hade jag kommit själv med manuella rullstolen hade jag fått vända och åka hem igen, men nu fick Robin putta mig upp för alla backar och hjälpa mig bromsa i nerförsbackarna.

Det fanns heller ingen toa vad jag såg som man kunde ta sig in på, dessutom som fanns det vissa hägn till djuren som man kunde gå in i men man kom inte in med rullstolen.

Dels för att dom låg där det va väldigt krångligt att ta sig fram och dels för att ingångarna va väldigt smala.

Så att om dom som gjort det här stället tycker att det är anpassat för rullstolar tror jag dom får skaffa sig lite mer kunskap.

Men för barn som går tror jag att det är ett roligt och mysigt ställe att åka till.

Men vi åkte i alla fall där ifrån när vi hade gått runt nästan alltihopa och så åkte vi hem till mormor och va där en stund.

Och nu ligger jag i sängen och ska sova.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m