Sök

Söndagsmys


Ja igår kväll hade jag och Robin filmkväll med Lisa.

Så vi åt först lite middag och sen åt vi lite ost och kex under tiden vi kollade på film, vi kollade på tre olika filmer den första heter monster hunter sen efter den kollade vi på big footh och sist kollade vi på Cruella.

Och jag tyckte att monster hunter och Cruella va bra och big footh va inte jätte bra.

Sen vid tolv gick Lisa hem och vi gick och la oss.

Idag har vi bokat tvätt tid så Robin springer fram och tillbaka i tvättstugan för jag kommer inte in i tvättstugan som dom har här, och i vanliga fall så brukar vi tvätta i tvättmaskinen vi har i lägenheten men då får vi lov att hänga allt och det tar tid in det torkar.

Så nu bara för att få rent allt innan flytten så bokade vi tvättstugan.

Och nu låter det som att vi har flera ton smutstvätt men det har vi inte men det är skönt att tvätta igen kläder, sängkläder osv.

När det är klart vet jag inte vad vi ska göra,jag hade velat ut och fota lite men vi får se.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m