Sök

Söndag

Ja nu va ytterligare en vecka slut och jag har typ sovit bort hela den här dagen känns det som.

Jag sov ju hos mamma inatt och vaknade inte förens nio och då gick jag upp och åt frukost med mamma och Roger.

Sen så spelade vi skip -boo en vända och sen så skulle dom gå och lägga sig och vila en stund så då gjorde jag och hundarna också det, det vara bara det att vi vaknade inte förens klockan ett.

Så då åt vi lite mat och sen så satt vi och drack kaffe och spelade lite spel och sen klockan sex åkte jag och hundarna hem till Orsa igen.

Så när vi kom hem så väntade vi på att Robin skulle komma hem från jobbet och så fixade vi middag och nu kollar vi på tv.

Och så fick jag prata med Dominic igen för första gången på ca en månad, det har varit lite krångel runt hans pappa osv så jag har inte kunnat ha kontakt med han men så igår ringde han till mig, och jag vart så glad så jag började faktiskt gråta när vi hade lagt på.

Det är så fruktansvärt skönt att få veta vart han är och att han mår bra och att jag kommer kunna träffa han i fortsättningen.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m