Sök

SöndagNu är det söndag igen och idag när vi vaknade så satt vi oss och frukost och sen när vi va klara upptäckte vi att Robins kompis Kalle och hans flickvän och dotter va ute i lekparken utanför oss, så då skyndade vi oss att göra oss i ordning och gick ut och lekte en stund.

Sen efter det gick jag ut med Diezel och Robin och Malte åkte till gamla lägenheten och hämtade mer saker.

När dom kom tillbaka så gjorde vi lunch och sen när vi hade ätit så åkte vi till Malung och lämnade Malte och sen åkte vi vidare till Insjön och hämtade lite saker hos mamma.

Så när vi hade varit där en stund åkte vi hem till Orsa igen och så satt jag mig i soffan och kollade på Jasmine Gustavsson och Robin hämtade lite mer saker.

Och nu sitter vi båda i soffan och kollar på Therese Lindgren och om en stund ska vi nog sova för i morgon blir det fullt upp igen.

Vi ska ringa veterinären för Diezel har fått en knöl vid rumpan, troligtvis en ny analsäcks inflammation och jag ska till Mora och få sista covid sprutan och sen ska vi fixa massa annat men det får ni läsa om i morgon.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m