Sök

Rolig helgJa den här helgen har vart super rolig eller ja speciellt lördagen va rolig.

Men i fredags så åkte vi och hämtade Malte och sen åkte vi direkt till mamma.

Sen så hände det inte jätte mycket till på fredagen, vi spelade lite spel och kollade på tv.

Men sen på Lördagen så gick vi upp sju och gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Borlänge och Leos Lekland med några kompisar och deras barn så vi va på leos klockan tio och så åkte vi hem vid ett.

Sen åkte vi hem till mamma igen och så tog vi det lugnt några timmar sen vid fem så åkte vi hem till en killkompis till mig och grillade och sen så satt vi och spelade spel och käka lite godis medans Malte satt och lekte och hade en film igång och även han fick äta lite godis.

Och när klockan va tio så åkte vi hem och så fick Malte gå och lägga sig och jag å Robin kollade på lite film med mamma och Roger.

Sen vid tolv gick vi och la oss.

Idag så sov vi ganska länge sen när vi vaknade så åt vi frukost och sen satt vi och pysslade och ritade tills det va dags att äta lunch.

Sen när klockan va kvart i tre gick jag till ridhuset för vi skulle ha möte med ungdomssektionen så va jag där till halv fem och sen när jag kom till mamma igen så packade vi ihop våra saker och åkte hem till Orsa igen.

Nu ska vi bara ta det lugnt en stund innan det är läggdags.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m