Sök

Regn och regn


Idag har vädret inte varit på topp, det har regnat hela dagen.

Så jag har passat på att vara inne och fixat med blogg inlägg som kommer framöver.

Dessutom så tog jag en dusch och så la jag en ansiktsmask och efter det la jag en sån där svart pormask remsa, vet inte vad dom heter riktigt.

Sen hade jag lagt eye patches som man har under ögonen i kylskåpet så jag la på dom också, så ansiktet har fått sig en riktig boost idag.

Sen drack jag en kopp te och kollade på project runaway.

Efter det så torkade jag håret och så gick jag ut på en promenad med Diezel men den vart inte så lång, hon tycker ju inte att det är jätte roligt att gå ut i regnet.

När vi kom in igen så kollade jag efter middag och det får nog bli chicken nuggets idag och så tog jag fram lax tills imorgon.

Och nu sitter jag och bloggar och kollar på project runaway igen och väntar på att Robin ska komma hem, han ska ju iväg och spela innebandy ikväll och jag vet inte om jag ska följa med eller inte.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m