Sök

Ny Dator

Idag är det lördag och vi gick upp klockan nio eller Robin hade vart upp två gånger innan det för att Chaplin behöver ut och kissa.

Men vi gick i alla fall upp ordentligt vid nio och så käkade vi lite frukost och gjorde oss i ordning och så åkte vi till Elgiganten i Mora och kollade på en ny dator till mig så nu har jag gått från Mac till Lenovo Yoga och än så länge är jag nöjd men har ju i stort sett bara hunnit installera den och nu sitter jag och bloggar.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för vi ska iväg och äta med några vänner som jag skrev igår så får jag skriva mera när jag kommer hem eller imorgon beroende på hur sent vi blir ute och om nån följer med hit sen.

Hoppas ni har haft en bra lördag i alla fall.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m