Sök

Nu kommer vintern


I morse när jag vaknade så var det inte så roligt väder, det va snö blandat regn.

Men det har nu övergått till snö och det börjar bli vitt på marken, jag har ju en hat kärlek till vintern.

Jag tycker det är mysigt och fint med snö men jag tycker ju inte om när man måste böka på sig flera lager kläder för att gå ut, sen är det ju svårt att ta sig fram med rullstol när det blir mycket snö och ja det är ju inte alltid dom är så bra på att ploga undan snön här.

Men det ska bli kul att se hur Chaplin kommer reagera på snön för han har ju aldrig sett snön förut.

Så nu ska jag äta lite och sen ska vi göra oss i ordning och så ska vi gå ut.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m