Sök

Måndag

Då har veckan börjat igen och jag är ledig idag, det har ju vart ganska mycket krångel på jobbet på senaste tiden och dom har inte saker jag kan göra och dom kan inte anpassa så det funkar för mig.

Så jag har varit väldigt mycket ledig på senaste men nu ska dom kolla om jag kan få jobb någon annanstans och jag hoppas verkligen det för samtidigt som jag tycker det är skönt att vara hemma och kunna fokusera på det jag vill göra, så tycker jag det är super tråkigt att bara gå hemma hela dagarna.

Men idag har iallafall fall Robin också varit ledig så vi har varit till Orsa bostäder en sväng och kollat hur det går med uthyrningen av gamla lägenheten, sen va vi till Taxi kontoret och hämtat new body grejer som vi har beställt.

Efter det så gick vi hem och käkade lunch och så började vi plocka i ordning inne i Maltes rum, sen så plockade vi lite inne i förrådet som finns inne i lägenheten.

När vi va klara där plockade vi igenom några lådor där det fanns papper och andra saker som skulle tittas igenom och rensas.

Och sen efter det fixade vi middag och så satt vi oss i soffan och kollade på film.

Sen så satt Robin upp taklampan i vardagsrummet.

Och nu ska vi gå och sova.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m