Sök

Letat


Idag har varit en lugn dag, vi skjutsade Malte till Mora för han skulle åka med sin mamma till Leos Lekland, sen käkade vi lunch på waynes Coffee.

Sen när vi kom hem så satt vi oss i soffan och kollade på film.

Och jag har också försökt hitta en tatuerare men de verkar vara svårt att hitta nån just nu, har skrivit till flera stycken och antingen svarar dom inte alls eller så svarar dom en stund och sen slutar.

Tycker det är så dålig stil att bara sluta svara.

Men hittade en tjej i Örebro till slut som skulle höra av sig när hon fått sitt schema för februari och se om vi kan lösa nåt.

För i så fall blir det att tatuera handen, jag vill ju ha djur tema på hela höger arm så ska börja med ett lejon på handen så det blir nåt liknande den på bilden.

Och sen nåt liknande den på andra bilden på andra handen men ska bara ta höger till att börja med.

Hoppas ni får en fin fredag och vet ni nån bra tatuerare så tipsa gärna ❤

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hänt

Jag har ju bestämt mig för att jag ska börja träna igen men eftersom det är svårt att ta sig ut och gå nu på vintern och det inte finns något bra gym i Orsa som jag kommer in på, så har jag köpt hem l

Idag har jag jobbat, så var på jobbet kvart över sju och halv åtta började vi jobba. Det har även börjat två till tjejer där nu och en av dom fick jag riktigt bra kontakt med så det va roligt, känns j