Sök

Ladda batterierna

Uppdaterat: sep 24

I betalt annonssamarbete med fyndiq

Ja det här med laddare är alltid lika spännande och speciellt om man som jag och min familj är ute mycket och sover på olika ställen ofta, det är alltid nån laddare som blir kvar där man har sovit eller ute i bilen eller var det nu kan vara.

Därför tycker jag att det är bra att alltid ha en extra laddare hemma så att man vet att det finns och eftersom Malte har sin diabetes mobil som det alltid måste vara ström i så är det extra viktigt att det alltid finns laddare där vi är.

Så därför tänkte jag tipsa om Fyndiq som är en sida som säljer det mesta och dom har just laddare för både Samsung och Apple och det bästa är att dom är billiga och väldigt bra, jag har köpt laddare därifrån flera gånger och aldrig blivit besviken.

Och laddarna finns i flera olika färger och längder vilket också är superbra, då jag vill ha lite kortare sladd i bilen så att den inte trasslar in sig men en längre sladd hemma så man kan ladda mobilen i t.ex sovrummet eller i soffan.

Det finns olika förpackningar, några är det bara själva laddsladden i och i vissa finns både sladd och kontakt, sen finns det också förpackningar med flera sladdar eller kontakter i och några med bara en av varje så det finns ett stort utbud och man kan lätt hitta det man vill ha.

Dessutom tycker jag om hemsidan väldigt mycket för det är lätt att hitta den kategori man vill ha och det är också lätt att söka runt bland produkterna som finns på hemsidan.

Fyndiq har dessutom snabb leverans på sina produkter som också är skönt så man inte behöver vänta flera veckor på att få hem sin beställning, dom har också en bra kundservice som man får bra hjälp ifrån.7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m