Sök

Lördag


Ja då är det lördag och vi sov länge idag.

Maltes diabetes pump å blodsocker har krånglat åt han så då har vi fått vara uppe å försökt fixa det.

Så vi vaknade nog inte förens klockan tio nån av oss.

Men när vi hade kommit upp så åt vi frukost, sen städade jag och Robin inför imorgon.

När vi va klara med det så satt vi oss och spelade spel med Malte och nu väntar vi på att maten ska blir klar.

Sen ikväll så ska vi till Robins bror på kalas.

Vad har ni för planer inför ikväll?

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m