Sök

Köpa ny bil


Nu har jag precis klivit upp ur sängen och ska äta lite frukost för sen ska vi iväg till Älvdalen.

Vi har ju hittat en anpassade bil där så vi ska vara där klockan ett och titta på bilen och sen efter det ska vi hälsa på min kompis Tessan, så det ska bli kul att träffa henne igen jag har ju inte varit dit nånting nu under Coronan så det är i alla fall 1 år sen.

Men igår så hade ju vi några vänner över på middag så det blev en sen kväll/natt, Dennis och hans tjej Sandra och son Walter va här och så va Lisa här också så vi käkade en tre rätters middag som Robin gjorde.

Så till förrätt fick vi en toast med pepparrots kräm, sen till huvudrätt fick vi köttspett, en potatisbakelse med fetaost i och tzatziki och till efterrätt fick vi en punsch kladdkaka med vanilj grädde och det va super gott.

Sen när vi hade ätit klart så åkte Dennis, Sandra och Walter hem så då tog jag, Robin och Lisa och kollade på film så vi gick och la oss vid halv två i natt.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m