Sök

Inför flytten


Nu på förmiddagen så har jag lagt ut lite saker som vi inte vill ha med oss till lägenheten på försäljning.

Sen efter det så åt jag lite nudlar och kollade på Youtube och nu ska jag packa ner saker i lådor och sen ska jag gå igenom mitt smink och se vad som ska vara kvar och inte.

Och nån gång under dagen ska jag sätta mig och kolla igenom ett samarbete som jag ska upp med här på bloggen också.

Vad har ni för planer för dagen?


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m