Sök

HöstpromenadIdag så va jag ledig ifrån jobbet och Robin började sent så vi har varit hemma och fixat i lägenheten så nu börjar det faktiskt se ut som ett hem och inte bara ett kaos.

Sen när Robin hade åkt till jobbet så klädde jag på mig och gick ut i regnet och så tog jag en promenad och fick faktiskt till en hel del bilder som jag vart nöjd med.

När jag kom hem så tog jag en dusch och sen så satt jag mig vid köksbordet och drack te, kollade på film och kollade igenom bilderna som jag tog under promenaden.

Sen så gick jag in i vardagsrummet och tände ljus och så tog jag med mig datorn in i soffan, så nu sitter jag här inne och skriver och så tittar jag på ett avsnitt av svenska Powerkvinnor och Robin kom precis hem från jobbet.

Så nu ska vi bara ta det lugnt så ska vi nog sova sen.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m