Sök

Höstens favoriter


I dag tänkte jag berätta för er vad jag har för favoriter på hösten och det gäller inte bara favoritplagg utan allt jag gillar med hösten.

Och en av dom saker jag har börjat uppskatta mer nu på senaste åren är ansiktsmasker av alla olika former, hur skönt är det inte att nu när det börjar bli mörkare och gråare ute att få ge ansiktet lite extra omtanke och att få återfukta efter en hel dag med smink.

Ljus är ju också en super mysig grej med hösten, att få mysa ner sig i soffan med tända ljus och kolla på en mysig film och helst ska ljusen lukta gott.

Och helst en kopp te eller varm choklad till det, då har man en näst intill perfekt kväll.

Men på en solig höstdag kan en promenad eller en ute dag vara precis lika mysig, att få vara ute i naturen och leka eller promenera och kanske grilla lite ute i skogen är också något jag uppskattar så mycket.

Jag älskar ju att vara ute I skogen med alla fina färger och fota och bara få fylla på med energi.

Sen till kläder, hur mysigt är det inte att få börja plocka fram stickade tröjor? Och för att inte prata om halsdukar och mössor som man får börja använda äntligen, tycker det är så mysigt att få börja använda halsdukar som man kan burra in sig i när det blir kallt.

Och det är det jag gillar med hösten, sen finns det mycket mer men det kommer i ett annat inlägg.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m