Sök

Hämta Malte


Idag så åkte vi till Malung och hämtade Malte för han ska ju va här på sommarlov i 3 veckor nu, så det ska bli super roligt.

Vi har tänkt att vi ska åka till Hugh chaparall nån helg och sen lite små dagsutflykter.

Sen ska vi jobba på lite tävlingar i ridhuset hemma i Insjön och så blir det ju en hel del bad också.

Men när vi kom hem ifrån Malung så spelade vi lite spel och sen va vi ut på en promenad så Malte fick prova sin nya cykel och det gick bra men det va lite vingligt, men det blir nog bra bara han får träna och vänja sig vid en större cykel.

Så nu har han lagt sig och jag och Robin sitter i soffan och kollar på spökjakt.

Hur har eran dag varit?

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m