Sök

God Morgon

Den här dagen började inte bra.

Jag gick upp halv sju och gjorde mig iordning för att gå till jobbet, men när jag skulle flytta över mig till permobilen så ramlade jag ner på golvet.

Sen när jag väl tog mig upp och hade klätt på mig och kommer ut så kommer jag inte ens fram, för då har dom inte varit ute å plogat så kommer utanför porten och sen kommer jag inge längre.

Så jag får vara hemma idag också, vilket på sätt och vis är skönt men jag behöver ju jobba för att jag ska kunna få pengar.

Men det här är väl ytterligare ett bevis på att jag behöver ett jobb som går att sköta hemifrån, så har ni några tips får ni gärna skriva dom.

Men det är sjukt ändå att det nu är 2022 och vi kan inte ta oss fram på vintern om man har en funktionsnedsättning, jag tycker ju ändå att plogningen borde kommit så långt att man ska kunna ta sig fram.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hänt

Letat

Jag har ju bestämt mig för att jag ska börja träna igen men eftersom det är svårt att ta sig ut och gå nu på vintern och det inte finns något bra gym i Orsa som jag kommer in på, så har jag köpt hem l