Sök

God Morgon


God Morgon.

Då är det söndag igen och jag har precis vaknat och Robin ligger fortfarande och sover.

Så jag ska ta och lägga en ansiktsmask och äta lite frukost.

Sen är planen att vi ska åka till Hornberga gård på jakt och fiske mässa.

Och eventuellt ska en kompis från Leksand också komma dit så det ska bli kul.

Förutom det så är det inte jätte mycket planerat idag.


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m