Sök

Flytt pågårNu har jag ju inte skrivit på nån dag och det är för att vi har haft fullt upp med att flytta

och idag så har pappa, mamma, Klara och Robins kompis Kalle varit här och hjälpt oss köra möbler till nya lägenheten.

Så vardagsrummet är helt klart nu och Maltes rum är helt klart och han är ju också här i helgen så han har fått vart med och möblerat sitt eget rum och packat upp leksaker osv själv så han får det som han vill ha det.

Vårat sovrum är dock inte klart för vi väntar ju på att få det omtapetserat och sen så har vi ju köpt en ny säng som inte har kommit än, köket är i stort sett klart vi ska hit med lite mer porslin som är kvar i gamla lägenheten och lite annat smått och gott.

Men det är så mysigt här och jag trivs redan jätte bra här.

Men nu sitter vi i alla fall i soffan och har lite lördagsmys efter en lång dag.

Hoppas eran dag har varit bra

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m