Sök

En nyhet

Jag har en rolig nyhet att berätta för er, som ni vet har ju jag och Robin letat efter en större lägenhet och i början på veckan så fick vi ett erbjudande om en större lägenhet men vi har funderat lite och pratat med vänner som bor runt området vad dom tycker osv.

För vi vill ju flytta till ett bra område så att Malte kan vara ute och leka och att det inte bara är massa krångel, men nu har vi bestämt oss och vi ska ta den så imorgon ska vi gå till Orsa bostäder och skriva på kontraktet så att lägenheten blir våran.

Och eftersom den låg ute på bostadsexpress så kommer vi få tillgång till den 1a september så det är inte alls många dagar kvar tills vi kan börja flytta in där.

Och jag ser så fram emot att få inreda och göra det fint där, för nu får vi ju tillräckligt med plats så man faktiskt kan möblera och göra fint istället för att det ska kännas som att alla lådor bara står uppe på varandra.

Dessutom ska vi köpa lite nya saker och Malte ska få en större säng och eventuellt måla om sin hylla som ska stå i hans rum, sen ska han få ett skrivbord om han vill ha det och då kanske han vill måla det i någon rolig färg också.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m