Sök

En Chaplin


Äääntligen är det lördag, ja idag var det meningen att vi skulle åka på leos lekland på förmiddagen men så blev det inte, för Malte va förkyld när vi hämtade han och det hade dom inte talat om för oss.

Så vi beställde saker från Ikea, så åkte vi till Borlänge så släppte Robin av mig på kupolen så jag köpte skor medans han och Malte åkte och hämtade sakerna vi beställt sen käkade vi lunch på matpalatset.

Sen gjorde jag naglar och dom åkte till hemmakväll och köpte godis.

Efter det åkte vi till Säter, som jag har lääängtat efter denna stund.

I säter så köpte vi denna goding som är på bilden, det är en blandras valp på 12 veckor.

Det är en pojke som heter Chaplin, han är en blandning på chihuahua och Prazsky Krysarik så han är samma raser som Diezel som jag redan har.

Och sen på vägen hem därifrån svängde vi in hos mamma och hämtade Diezel och sen åkte vi hem så Chaplin får börja bo in sig.

Nu sitter vi hemma i soffan och ska kolla på film och mysa

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m