Sök

27 års kalas


Idag så har vi haft kalas för mig, för jag fyller 27 år imorgon.

Så när vi vaknade idag så dammsög vi och sen gick vi ut och lekte lite i lekparken.

Sen vid ett åkte Robin och Malte å hämtade en tårta som Irma, Robins systerdotter har gjort och sen vid två kom min familj så vi fikade och jag fick lite presenter, av pappa och farmor fick jag en högtalare och av mamma, Roger och alla syskon fick jag bbq bestick och båda dom sakerna hade jag önskat mig så de va super kul.

Av mormor fick jag en glaskupa med en konst växt i som jag satt i fönstret.

Sen vid fyra kom Robins familj och av Kenneth fick jag ett presentkort på saluhallen och dom har massa kul så de passar perfekt, sen av Richard och Jimmy fick jag två kokböcker med asiatisk mat och en burk med en asiatisk chiliolja och en med en kryddblandning i som han gjort själv så va också super kul och ska bli spännande att testa.

Och av Angelica, Pär och Irma fick jag en ljuslykta med kaffebönor i och sen ett ljus som man kan använda som olja/hudkräm när man eldat det.

Så ja jag fick massa bra och roliga presenter.

Och tårtan va super god och fin så jag kunde faktiskt inte ha önskat mig ett bättre kalas.


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m