Sök

27 års fest


Idag är vi ganska trötta, vi hade ju fest igår och jag gick och la mig vid tre i morse.

Sen så gick jag upp vid två idag och så har vi käkat mat och kollat på film.

Nu sitter vi i bilen och ska åka en sväng och kolla om vi ser nå djur i skogen.

När vi kommer hem ska jag nog kolla på lite mer film eller sova.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m