Sök

Åka och fiska


Ja nu sitter jag och Malte i bilen utanför Orsa fiskecenter och Robin är inne och köper mask och flöten för vi ska åka iväg och fiska och så har vi tänkt att vi ska grilla korv ute, men vi får se hur länge vi blir ute för det regnar lite grann.

Och för mig gör det ingenting för jag tycker om regn men varken Diezel eller Robin å Malte tycker att det är jätte roligt med regn.

Men jag hoppas på bättre lycka idag än förra gången vi va ute.

Vad har ni för planer för dagen?

Jag fick dessutom ett meddelande från min chef i morse att dom inte hade något jobb som jag kan göra hemifrån så jag får vara hemma i alla fall tills bilen är lagad.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m