Sök

Äta kräftor


Ja idag är det lördag och jag och Robin har sovit hos mamma i Insjön från igår tills idag och så åkte vi upp till mormor och bakade bullar under dagen och nu ska vi snart sätta oss vid bordet och äta kräftor med mamma, Roger, min syster och två vänner till mamma.

Och det ska bli så gott, vi har väntat på detta ett tag nu.

Hoppas ni får en trevlig lördag.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Börjat jobba

Ja idag så gick jag upp klockan sex för jag började jobba idag, så nu har jag en prov anställning på skylto tills i januari. Så jag hoppas att jag får en fast anställning där sen, för vad jag tycker j

Städat

Idag började vi dagen med att städa lite hemma. Jag har liksom inte tagit tag i det den här veckan när jag har varit hemma. Men idag kände jag att det va dags och det tar ju inte jätte lång tid bara m